Vi er spesialister på gode løsninger for håndverkeren

Montasjeutstyr er spesialistkjeden innen montasjemateriell som sikrer deg som jobber i bygg- og anleggsbransjen, industri og montasje det beste sortimentet, den beste rådgivningen og de beste løsningene innen:

Montasjeutstyr har høy kompetanse, personlige service og bredte sortiment og sørget for å gjøre din arbeidshverdag enklere og mer effektiv ved å tilby fleksible og smarte løsninger for alle typer byggeplasser. Montasjeutstyr er totalleverandøren for håndverkere på alt fra byggevarer og tekniske tjenester, til det å være spesialister på alle fagområder i byggeprosessen.

Av spesialister, for spesialister

Montasjeutstyr er der hvor spesialistene treffes og hvor du som fagperson skal møtes med personlig service, kunnskap og forståelse rundt festemidler, verktøy og arbeidsklær. Vi har fokus på at alle dine faglige utfordringer kan løses med riktig verktøy og utstyr, og hos oss finner du et kvalitetssikret sortimentet innen montasjemateriell som sørger for akkurat det. Vi i Montasjeutstyr er spesialister på å finne de beste løsningene for deg og dine kunder.

Bli en bedre håndverker med Montasjeutstyr

Hos Montasjeutstyr kan du velge mellom mange anerkjente merkevarer. Vi kan tilby et av Norges beste sortiment innen monteringsverktøy, festemidler og arbeidsklær fra merker som Timbra, Snickers og Helly Hansen. Alle fra sertifiserte verktøy- og festemiddelspesialister. Du velger selv om du vil få varene dine levert til din byggeplass eller om du ønsker å hente dem i butikk. Hos oss får du løsningene som passer best for deg og din arbeidsplass.

Personlig og profesjonell service

Som kunde hos Montasjeutstyr blir du møtt av høy kompetanse i alle ledd. Våre 130 selgere er lokale ressurspersoner som kan tilby et bredere sortiment enn mange av våre konkurrenter. Vi bidrar til best mulig produksjonseffektivitet og -flyt for deg som kunde, samtidig som vi gjør at du kun trenger til å forholde deg til én leverandør av byggevare og montasjeutstyr.

Smarte løsninger innen låneverktøy og byggeplasscontainer

Montasjeutstyr skal gjøre din arbeidshverdag enklere og mer effektiv. Derfor har vi blant annet en av Norges største porteføljer av containere for utlån til byggeplass, altså standard 8 - 20 fots containere, hvor vi følger opp med alt rundt forbruksmateriell. Vi har også etablert en rekke nye mobile løsninger, blant annet en egen container-tilhenger med komplett sortiment innen verktøy, spikringsanlegg og forbruksmateriell. Denne kan du som kundene enten kjøpe eller lease.

Vi holder kurs og gir deg sertifiseringer

Kunnskap og sikkerhet står i fokus hos Montasjeutstyr. Derfor vil vi gjerne bidra til å øke våre kunders kompetanse på flere felt. Hos oss vil du oppleve gode muligheter til både kurs og sertifisering. Dette kan for eksempel være fallsikringskurs eller stillaskurs. Alle våre ansatte stiller med svært høy kompetanse, og vil bidra for å gjøre din hverdag enklere og mer sikker.

Montasjeutstyr nær deg

Montasjemateriell i Larvik har skiftet navn til Montasjeutstyr og flere butikkåpninger er på vei. Montér Tønsberg og Optimera Proffsenter Stangeland, Arendal og Grorud har alle Montasjeutstyr som et tydelig butikk-i-butikk-konsept. Bergen Festemateriell er også en del av familien, men enn så lenge under sitt eget merkenavn.

Vi er altså et landsdekkende nettverk av nærmere 40 rådgivere og selgere av verktøy, festemidler og arbeidsklær som har Montasjeutstyr som arbeidsplass for å gjøre din arbeidshverdag enklere.

Montasjeutstyr er en del av Optimera, som er Norges ledende kjede innen byggevarer, trelast og interiør. Vi gir deg personlig profesjonell service ved alle vår 150 avdelinger over det ganske land, og kan tilby et regionalt nettverk med verksteder.

 

Vi finner alltid den beste løsningen for deg og din bedrift.

 

Kontakt din nærmeste Montasjeutstyr-spesialist her:

Her finner du oss
OSLO

Optimera Proffsenter Grorud

Østre Akervei 253

0915 Oslo

Mandag-fredag: 06:30 - 17:00
Lørdag: stengt

Trondheim

Optimera Proffsenter Omkjøringsveien

Ingvald Ystgaardsv. 23

7047 Trondheim

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt

Sandnes

Optimera Proffsenter Sandnes

Brannstasjonveien 21

4312 Sandnes

Mandag-fredag: 07:00 - 15:30
Lørdag: Stengt

Arendal

Optimera Proffsenter Arendal

Industritoppen 34

4848 Arendal

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt

Tønsberg

Montèr Tønsberg

Måkeveien 1A

3112 Tønsberg

Mandag-fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Larvik

Montasjeutstyr Larvik

Lerkelundveien 1

3262 Larvik

Mandag-fredag: 06:00 - 16:00
Lørdag: Stengt