Montasjeutstyr Ă…lesund

Optimera Proffsenter Ålesund er din lokale forhandler av byggevarer, festemateriell og verktøy til bygg og anleggsbransjen. Vi er 27 ansatte med mange års erfaring fra bransjen. I butikken er vi 5 ansatte som til enhver tid er klar til å bistå deg. Vi har hatt butikk i Vestre Olsvikvei 23 i mer enn 30 år og fører det meste av festemateriell, lim og fug, beslag, verktøy og diverse utstyr til proffmarkedet. Vi har dessuten et bredt utvalg av arbeidsklær som vi kan profilere med din logo.

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss nedenfor Biltilsynet ved Ellingsøyfjorden. Følg avkjørselen fra Alvikvegen til Vestre Olsvikveg og første avkjørsel til venstre etter Biltilsynet. Kommer du fra Lerstadvegen kan du ta ned til industrivegen ved Bertel O. Steen og så til høyre ned mot sjøen. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Ålesund

Montasjeutstyr avd. Ålesund ligger flott til langs fjorden i Vestre Olsvikvei 23, hvor vi har holdt til i mer enn 30 år. Hos oss finner du et bredt utvalg av festemateriell, lim og fug, beslag, verktøy og diverse utstyr tilpasset deg som er proff.

Vi har et godt utvalg av el-verktøy fra Makita, Dewalt, Bosch og Milwaukee, samt et godt utvalg spikringsverktøy fra Basso og Paslode. Vi har dessuten et bredt utvalg av skruer i løsvekt fra Arvid Nilsson og eget akklimatisert dør- og listverksrom med bredt utvalg av dører, lister og utforinger. Hos oss finner du også et godt parkettutvalg og øvrige byggevarer til proffen. 

Spesialisten på løsninger

Utover å kunne tilby produktene du trenger, har vi også gode løsninger for deg - før, på, og utenfor byggeplassen. Hos oss kan du blant annet få logotykk på arbeidstøy fra anerkjente merker som Snickers Workwear, Mascot og vårt eget merkevare Timbra. Vi tilbyr egne byggeplasscontainer som spesialistselgeren kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på byggeplassen.

Ta kontakt med våre spesialister slik at du kan bruke din tid på det du er god på. Derfor sier vi «Du bygger, vi tar oss av resten»!

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Petter Holstad
Daglig leder
Tlf: 924 62 650
Send e-post
Emelie Slinning
Butikkansvarlig
Tlf: 900 86 203
Send e-post
Stian Skretting
Selger
Tlf: 909 91 712
Send e-post
Roar Skog
Selger
Tlf: 908 40 816
Send e-post
Terje Lunheim
Selger
Tlf: 476 31 963
Send e-post
 

 

Ålesund

Optimera Proffsenter Ålesund

Vestre Olsvikv. 23

6019 Ålesund

Mandag-fredag: 07:00 - 17:00

Lørdag: 09:00-14:00