Montasjeutstyr Haugesund

Velkommen til oss i Montasjeutstyr Optimera Haugesund. Vi har vært leverandør av trelast og byggevarer på Haugalandet i nesten 50 år og ligger på Frakkagjerd, 10 minutters kjøretur fra Haugesund. Vi er 24 ansatte som besitter bred fagkompetanse og som kan hjelpe deg med det meste innen bygg og anlegg. Hos oss finner du et bredt utvalg av verktøy, festemidler og arbeidstøy til proffmarkedet. Våre 3 dyktige butikkansatte og spesialistselgere kan bistå med alt fra logotrykk på arbeidstøy til å finne rett skrue og verktøy til jobben!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss på Frakkagjerd langs E134, 10 minutters kjøretur fra Haugesund. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Haugesund

Montasjeutstyr avd. Haugesund er din lokale spesialist innen verktøy, festemidler og arbeidstøy. Vi har ett bredt utvalg av kjente merkevarer innen verktøy som Dewalt, Makita, Milwaukee og ITW/Paslode. Vi tilbyr også logotykk på arbeidstøy fra anerkjente merker som Snickers Workwear, Mascot og vårt eget merkevare Timbra. 

Vår kunnskap - din trygghet

Det pålegges etter hvert flere og strengere krav til arbeidstaker og arbeidsgiver når det gjelder personlig verneutstyr. Vi i Montasjeutstyr avd. Haugesund kan tilby kursing innen fallsikring, bruk av farlig verktøy, varmt arbeid osv. Vi kan også være behjelpelig med å tilpasse ditt behov for personlig verneutstyr slik at du og dine ansatte kan sikre en trygg arbeidsplass. 

Spesialisten på løsninger

Våre 3 spesialistselgere er ofte ute på hjul og kan treffe deg som kunde på byggeplass. Vi tilbyr byggeplasscontainer som spesialistselgeren kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på dine prosjekter.

Ta kontakt med våre spesialister slik at du kan bruke din tid på det du er god på. Derfor sier vi «Du bygger, vi tar oss av resten»!

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Jarle Holden
Salgssjef/daglig leder
Tlf: 416 33 671
Send e-post
Lars Milje
VFA-selger/Butikkleder
Tlf: 957 79 636
Send e-post
Ståle Brekke
VFA-selger
Tlf: 416 36 781 
Send e-post
Cathrine Ellingsen
Butikkansvarlig
Tlf: 992 17 764
Send e-post
Egil Lindanger
Kunderådgiver ved ordrekontor
Tlf: 915 55 376
Send e-post
Lars Magne Lund
Kunderådgiver ved ordrekontor
Tlf: 994 43 475
Send e-post

 

 

Haugesund

Montasjeutstyr Optimera Haugesund

Høgahaug 8

5563 Førresfjorden

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt