Montasjeutstyr Sandnes

Montasjeutstyr avdeling Optimera Proffsenter Sandnes er din forhandler av festemateriell og verktøy i Sandnesområdet. Hos oss finner du elektroverktøy fra kjente merkevarer som Makita, DeWalt og Milwaukee, så vel som arbeidsklær fra blant andre Snickers, Timbra og Mascot. Kom innom oss for profilering av dine arbeidsklær eller besøk vårt serviceverksted hvor vi kan hjelpe deg med vedlikehold og reparasjon av ditt elektroverktøy.

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i Brannstasjonveien 21, som er 2 minutters kjøring fra avkjøringen mot Sandnesveien. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Sandnes

Montasjeutstyr avd. Sandnes er din lokale spesialist på løsninger! Vi er 6 ansatte med mange års erfaring og bred kompetanse innen bygg og anlegg, med et særlig engasjement for verktøy, festemidler og arbeidsklær. Vi vet at kunnskap og kompetanse om verktøyet du benytter er avgjørende for hvorvidt du lykkes på jobb. Når du kommer til oss kan du være sikker på at vi vil gi deg veiledning og rådgivning som sikrer rett valg for jobben. Som spesialisten på løsninger tilbyr vi dessuten trykk av logo på dine arbeidsklær, avtaler for byggeplasscontainere for levering til byggeplass, så vel som eget serviceverksted for dine maskiner og utstyr. Kom og besøk oss i Brannstasjonveien 21 for en hyggelig handel!

Verksted for verktøy - med og uten garanti

Ved vårt verksted tar vi imot hele spekteret av proffutstyr og reparerer det for våre kunder. Vi er garantiverksted for Makita, Paslode, Haubold, Spit, MFT, Basso og Hikoki, men tilbyr også reperasjon av verktøy fra følgende merker: DeWalt, Milwaukee, Bosch, Festtol og Dewalt. På den måten sikrer vi at utstyret varer hele livsløpet ut.
Trenger du service eller vedlikehold, nøl ikke med å ta kontakt eller stikke innom!

Service / Verksted

Service / Verksted

Vårt serviceverksted er spesialistert på reparasjoner av luftverktøy, gassverktøy og elektroverktøy. 

Vi er garantiverksted for følgende merker:

  • Makita
  • Paslode
  • Haubold
  • Spit
  • MFT
  • Basso
  • Hikoki

Har du verktøy som ikke står på listen over det vi reparerer, kontakt oss. Vi vil alltid prøve å hjelpe deg så godt som mulig. 

For spørsmål angående service på verktøy, send oss en e-post.

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Bjørn Løining
Daglig leder
Tlf: 916 34 511
Send e-post

Kontakinformasjon verksted

Oddvar Bærheim
Verkstedansvarlig
Tlf: 902 86 025
Send e-post
Sandnes

Optimera Proffsenter Sandnes

Brannstasjonsveien 21

4312 Sandnes

Mandag-fredag: 06:00 - 15:30
Lørdag: Stengt