Montasjeutstyr Omkjøringsveien

Montasjeutstyr avd. Omkjøringsveien er din lokale forhandler av alt innen verktøy, festemidler og arbeidsklær fra kjente merkevarer som DeWalt, Makita, Milwaukee, Paslode, Fischer m.fl. Våre kunnskapsrike ansatte har lang og variert erfaring, så når du kommer til oss kan du være trygg på at du får profesjonell hjelp. Byggevarehuset ligger sentralt langs Omkjøringsveien, med kort vei fra E6, så kom innom for en fagprat i et uformelt og trivelig miljø neste gang du er på veien!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss sentralt på Omkjøringsveien med enkel adkomst fra E6. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Omkjøringsveien

I vår butikk finner du et bredt utvalg av festemidler, arbeidsklær, lim og fug, beslag og verktøy fra kjente merkevarer som DeWalt, Makita, Paslode, Milwaukee og Fischer, så vel som ansatte som virkelig brenner for at du skal lykkes på jobb! Med faglig tyngde og god kjennskap til produktene vi selger, kan du være sikker på at du vil få god hjelp når du kommer innom oss.

Spesialisten på løsninger

Vi vet at din arbeidstid er verdifull og at mye tid går med til daglige kjøp av verktøy og festemidler til prosjektene som skal gjennomføres. Vi er her slik at du kan bruke tiden på det du er best på, så tar vi oss av resten.
Hos oss kan dere få trykket logo på arbeidsklærne, sørge for å samordne leveringer, be om ukentlig faktura og bruke tiden til å utføre byggearbeidet. Vi tilbyr dessuten byggeplasscontainere som vil bidra til tidsbesparelser og økt effektivitet. 

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Sissel Nerdal
Daglig leder
Tlf: 932 64 488
Send e-post

 

Trondheim

Optimera Proffsenter Omkjøringsveien

Ingvald Ystgaards veg 23

7047 Trondheim

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt