Montasjeutstyr Sandmoen

Montasjeutstyr avd. Sandmoen ligger sentralt i industriområdet på Tiller i Trondheim og har tilknytning til Optimeras sentrallager. Vi er nærmere 30 ansatte med høy kompetanse og mange års erfaring innen verktøy, festemidler og arbeidsklær som hver dag tilbyr gode løsninger til deg i bygg og anleggsbransjen. Hos oss finner du det meste av festemidler, arbeidsklær, lim og fug, beslag og elektroverktøy, blant annet fra kjente merkevarer som Makita, DeWalt, Milwaukee, Hikoki, Paslode, Basso m.fl. Vi har dessuten egen avdeling for kjøkken, bad og garderobe og en egen prosjektselger for byggsystemer. Vi hjelper deg med hele jobben!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i Torgardsvegen 9 sentralt på Tiller i Trondheim, kun få minutters kjøring fra avkjøringen mot Klæbu/Sandmoen. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Sandmoen

I vår butikk finner du et bredt utvalg av festemidler, arbeidsklær, lim og fug, beslag og verktøy og ansatte som virkelig brenner for at du skal lykkes på jobb! Vi vet at riktig kunnskap om produkter man benytter er avgjørende for resultatet av en jobb. Hos oss vil du oppleve kunnskapsrike medarbeidere med god kjennskap til festemidler, fugemasser og maskiner.

Bruk tiden din til det du er best på!

Din arbeidstid er verdifull, og mye tid kan gå bort til daglige kjøp av verktøy og utstyr til jobbene som skal gjøres.
Samle dine kjøp hos oss, samordne leveringer, be om ukentlig faktura og bruk tiden til å jobbe.

Verksted for service - med og uten garanti

Ved vårt verksted tar vi imot hele spekteret av proffutstyr og reparerer det for våre kunder. Vi er garantiverksted for Makita, Spit, Paslode, Haubold, Duo-Fast, Hikoki, MFT og Basso, men tilbyr også gledelig reperasjon av verktøy fra følgende merker: Fein, Gjerdesagen, Milwaukee, Bosch og Dewalt. På den måten sikrer vi at utstyret varer hele livsløpet ut.
Har du vært innom verkstedet har du mest sannsynlig allerede truffet Svein Åge Helberg, som er servicetekniker og har 25 års erfaring med faget. Trenger du service eller vedlikehold, nøl ikke med å ta kontakt eller stikke innom!

Service / Verksted

Service / Verksted

Vårt serviceverksted er spesialister på reparasjoner av luftverktøy, gassverktøy og elektroverktøy. 

Vi er garantiverksted for følgende merker:

  • Makita
  • Spit
  • Paslode
  • Haubold
  • Duo-Fast
  • Hikoki
  • MFT
  • Basso

Har du verktøy som ikke står på listen over merker vi reparerer, må du gjerne kontakte oss. Vi vil alltid prøve å hjelpe deg så godt som mulig. 

For spørsmål angående service på verktøy, send e-post.

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Ketil Stai
Butikksjef
Tlf: 913 76 486
Send e-post

 

Kontaktinfo verksted

Svein Åge Helberg
Verkstedsansvarlig
Tlf: 480 76 152
Send e-post

 

Trondheim

Optimera Proffsenter Sandmoen

Torgardsvegen 9A

7093 Tiller

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt