Montasjeutstyr Sarpsborg

Optimera Proffsenter Sarpsborg er din lokale forhandler av verktøy, festemidler og arbeidsklær i Sarpsborgområdet! Vi er 14 ansatte med mange års erfaring i bransjen. Hos oss finner du et bredt utvalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær fra kjente merkevarer som Fischer, Milwaukee, Dewalt, Makita, Bosch og Basso, så vel som kunnskapsrike ansatte med stor kompetanse innen byggfaget. Vi har holdt til i samme lokaler i over 45 år og har den siste tiden gjort en rekke utbedringer og oppussing både innvendig og utvendig. Velkommen til oss for en god handel!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss ved Gatedalen miljøanlegg, rett ved E6 utenfor Sarpsborg. Kommer du fra sentrum, ta av ved Årumkrysset på E6 og følg Sarpsborgveien til du ser våre lokaler. 

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Sarpsborg

Montasjeutstyr avd. Sarpsborg er din lokale spesialist innen verktøy, festemidler og arbeidstøy. Vi har ett bredt utvalg av kjente merkevarer innen verktøy som Fischer, Dewalt, Makita, Milwaukee, Bosch, Basso og MFT. Vi tilbyr også logotykk på arbeidstøy fra anerkjente merker som Snickers Workwear, Mascot og vårt eget merkevare Timbra. 

Spesialisten på løsninger

Våre spesialistselgere er ofte ute på hjul og kan treffe deg som kunde på byggeplass. Vi tilbyr byggeplasscontainer som din spesialistkontakt kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på dine prosjekter.

Ta kontakt med våre spesialister slik at du kan bruke din tid på det du er god på. Derfor sier vi «Du bygger, vi tar oss av resten»!

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Robin Lund
Daglig leder
Tlf: 901 20 334
Send e-post
Anders Turkerud
Butikkleder
Tlf: 975 70 766
Send e-post
Jo Simensen
VFA-selger
Tlf: 902 02 068
Send e-post
Martin Olsen
VFA-selger
Tlf: 478 48 463
Send e-post
Espen Røsberg
Kundeansvarlig
Tlf: 476 23 509
Send e-post
Per Kristensen
Leder inneslag
Tlf: 977 92 109
Send e-post
Raymond Johansen
Proffselger
Tlf: 481 81 411
Send e-post
Joachim Hansen
Proffselger
Tlf: 975 51 402
Send e-post

 

Sarpsborg

Optimera Proffsenter Sarpsborg

Opphaugveien 4

1738 Borgenhaugen

Mandag-fredag: 06:30 - 17:00
Lørdag: Stengt