Verktøy og maskiner - for proffen

Montasjeutstyr har alt av verktøy og maskiner til proffen

For spesialister innen bygg- og håndverk, industri og montasje må alt av verktøy og maskiner være best i klassen. Vi i Montasjeutstyr sørger for at du er utstyrt med kvalitetssikret verktøy slik at du kan fokusere på å få jobben gjort på en best og mest effektiv måte.

Alle som jobber innen industri, montasje, bygningsdrift eller bygg- og anleggsbransjen vet hvor viktig riktig verktøy er for å få gjort jobben på en best og mest kostnadseffektiv måte. Hvor avhengig vi er at verktøy og maskiner holder hva de lover, og at tøffe hverdager med støv, smuss og hardhendt behandling ikke går ut over oppdrag og tidsfrister.

Montasjeutstyr kan ved hjelp av våre høyt kvalifiserte spesialister og et bredt sortiment innen verktøy og maskiner, festemidler og arbeidstøy sørge for å gjøre din arbeidshverdag enklere og effektivt.

Faglig kompetanse og god rådgivning

Hos Montasjeutstyr møtes du av fagpersoner som har et stort fokus og høy forståelse på alle de faglige utfordringer du møter i hverdagen. Våre ekspertise skal til enhver tid stå klar til å hjelpe deg å gjøre din arbeidshverdag enklere, smidigere og mer profesjonell med riktig valg av verktøy, maskiner og elektroverktøy.

Proff verktøy som holder

Som en treffsted for håndverkere skal utvalget av verktøy og maskiner hos Montasjeutstyr kun være fra kjente og kvalitetssikrede leverandører. Hos oss finner du et bredt utvalg av maskiner og el-verktøy fra produsenter som DeWalt, Milwaukee, Bosch og Makita myntet for proffbrukeren. Om du er ute etter borhammer, drill, stikksag eller andre monteringsverktøy kan en av våre sertifiserte verktøyselgere hjelpe deg med å finne maskinen som passer til deg og ditt bruk.

Måle-, spikring og merkeverktøy

Våre viktigste leverandører og samarbeidspartnere innen spikring er ITW og Hikoki. Dersom du ønsker utstyr med batteriteknologi tilbyr vi selvfølgelig dette fra våre samarbeidspartnere innen elektroverktøy. Vi har også et bredt og velassortert utvalg innen håndverktøy fra Novipro, Hultafors, Bacho, Irwin og Stanley blant andre.

Leasing av verktøy og containere

Vårt fokus er hele tiden å gjøre din arbeidshverdag enklere og smidigere. Derfor har vi også etablert flere mobile løsninger, blant annet en container-tilhenger med helt komplett sortiment innen verktøy, spikringsanlegg og forbruksmateriell. Denne kan du som kunde hos Montasjeutstyr enten kjøpe eller lease. Vi har også Norges største porteføljer av containere for utlån til din byggeplass.

Sikkerhet, kurs og sertifisering

Montasjeutstyr vil gjerne bidra til å gjøre deg til en bedre håndverker og spesialist. Hos oss vil du få tilbud og muligheter til både kurs og sertifisering. Dette kan for eksempel være fallsikringskurs eller stillaskurs, eller kurs relatert til bruk av nyheter innen den stadig voksende maskinparken. Alle våre ansatte stiller med svært høy kompetanse, og vil bidra for å gjøre din arbeidshverdag både mer effektiv og mer sikker.

Norges ledende innen bygg

Montasjeutstyr er en del av Optimera-familien, en av de mest markante og kjente aktørene innen byggevare, trelast, interiør og verktøy. Vi satser stort på verktøy, festemidler og arbeidsklær til profesjonelle håndverker og Montasjeutstyr vil i løpet av tiden som kommer utvide tilbudet over store deler av landet. Som en start har Montasjemateriell i Larvik skiftet navn til Montasjeutstyr og flere nyåpninger er på trappene. Montér Tønsberg og Optimera Proffsenter Stangeland, Arendal og Grorud har alle Montasjeutstyr som et tydelig butikk-i-butikk-konsept.

 

Du er aldri langt unna din nærmeste Montasjeutstyr-butikk.

Her finner du oss
OSLO

Optimera Proffsenter Grorud

Østre Akervei 253

0915 Oslo

Mandag-fredag: 06:30 - 17:00
Lørdag: Stengt

Oslo

Montasjeutstyr Hansen & Krogh

Stålfjæra 17

0975 Oslo

Mandag-Fredag: 07:00 - 16:00

Lørdag: Stengt

Les mer her

Bergen

Montasjeutstyr Bergen Festemateriell

Sjøkrigsskoleveien 15

5165 Laksevåg

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt

Les mer her

Trondheim

Optimera Proffsenter Omkjøringsveien

Ingvald Ystgaardsv. 23

7047 Trondheim

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt

Sandnes

Optimera Proffsenter Sandnes

Brannstasjonveien 21

4312 Sandnes

Mandag-fredag: 07:00 - 15:30
Lørdag: Stengt

Arendal

Optimera Proffsenter Arendal

Industritoppen 34

4848 Arendal

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt

Tønsberg

Montèr Tønsberg

Måkeveien 1A

3112 Tønsberg

Mandag-fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00

Larvik

Montasjeutstyr Larvik

Lerkelundveien 1

3262 Larvik

Mandag-fredag: 06:00 - 16:00
Lørdag: Stengt