Montasjeutstyr T√łnsberg

Montasjeutstyr Tønsberg er en proff og lokal forhandler av festemateriell, verktøy og arbeidstøy til byggebransjen. Vi tilbyr et bredt spekter av spesialløsninger innen disse segmentene. Som en integrert butikk-i-butikk løsning under samme tak som Montér og Flisekompaniet, kan vi samtidig forsyne deg med det du trenger av byggevarer. Velkommen til en trivelig handel i våre lokaler sentralt i Måkeveien!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i Måkeveien, sentralt og lett tilgjengelig på Stensarmen Industriområde. Som integrert butikk-i-butikk løsning under samme tak som Monter og Flisekompaniet er vi den komplette leverandøren av byggevarer og utstyr til byggeplassen.

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Tønsberg

Montasjeutstyr i Tønsberg er din lokale forhandler av festemateriell, verktøy og arbeidstøy. Hos oss finner du et bredt sortiment innen verktøy, festemidler og arbeidsklær, blant annet elverktøy fra kjente merkevarer som Dewalt, Makita, Hikoki, MFT, Mosch, Milwaukee, ITW og Fischer. I vår klesavdeling finner du dessuten et bredt utvalg arbeidsklær egnet for en aktiv arbeidsdag på byggeplass. 

Spesialisten på løsninger

Som spesialisten på løsninger tilbyr vi blant annet trykking av arbeidsklær i vår butikk, og god hjelp og veiledning til valg av riktige festemidler og maskiner. 

Våre spesialistselgere er dessuten ofte ute på hjul og kan treffe deg som kunde på byggeplass. Vi tilbyr byggeplasscontainer som din spesialistkontakt kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på dine prosjekter.

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Elvis Mujicic
Daglig leder
Tlf: 952 59 650
Send e-post
Tommy Skaret
VFA-selger
Tlf: 417 45 800
Send e-post
Liv Nybro-Nilsen
Selger innebutikk
Tlf: 938 06 949
Send e-post
Kenneth Raa
Selger innebutikk
Tlf: 915 23 558
Send e-post
Clas Thomas Ruud
Selger innebutikk
Tlf: 913 95 901
Send e-post
Carina Opprann
Selger innebutikk
Tlf: 978 63 739
Send e-post

 

Tønsberg

Montasjeutstyr Tønsberg

Måkeveien 1a

3112, Tønsberg

Mandag-fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 07:00-18:00