Montasjeutstyr Tromsø

Montasjeutstyr Tromsø er din lokale forhandler av festemateriell, verktøy og arbeidstøy. Vi tilbyr et bredt utvalg av spesialløsninger innen disse segmentene. Som en integrert butikk-i-butikk løsning under samme tak som Montér Tromsø, kan vi i tillegg forsyne deg med det du trenger av byggevarer. Velkommen til en trivelig handel i våre lokaler i Alkeveien!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i Alkeveien, like utenfor Tromsø sentrum. Kjør mot vest på E8 og ta av mot Heilovegen og følg denne mot venstre. Følg veien frem til Ærfuglveien og videre derfra.

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Tromsø

Montasjeutstyr Tromsø er din lokale forhandler av festemateriell, verktøy og arbeidstøy. Hos oss finner du et bredt sortiment innen verktøy, festemidler og arbeidsklær, blant annet elverktøy fra kjente merkevarer som Milwaukee, Dewalt, Bosch og Makita. I klesavdelingen finner du dessuten et bredt utvalg arbeidsklær egnet for arbeidsdager på byggeplass.

Som integrert butikk-i-butikk løsning under samme tak som Montér Tromsø er vi din komplette leverandør av byggevarer og utstyr til byggeplassen. 

Spesialisten på løsninger

I vår butikk tilbyr vi blant annet trykking av arbeidsklær og god hjelp og veiledning til valg av riktige festemidler og maskiner.  

Våre spesialistselgere er dessuten ofte ute på hjul og kan treffe deg som kunde på byggeplass. Vi tilbyr byggeplasscontainer som din spesialistkontakt kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på dine prosjekter.

Derfor sier vi "Montasjeutstyr - spesialisten på løsninger!"

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Frode Bakke
Daglig leder
Tlf: 957 91 600
Send e-post
Eirik Bull
Butikkansvarlig
Tlf: 941 70 586
Send e-post
Dan Sørensen
VFA-selger
Tlf: 951 40 887
Send e-post
Stig Rune Olsen
VFA-selger
Tlf: 901 57 644
Send e-post

 

Tromsø

Montasjeutstyr Tromsø

Alkeveien 7

9015, Tromsø

Mandag-fredag: 06:30 - 20:00
Lørdag: 09:00-16:00