Montasjeutstyr Arendal

Optimera proffsenter Arendal er din lokale forhandler av verktøy, festemidler og arbeidsklær i Arendalsområdet! Vi er 11 ansatte i butikk med mange års erfaring i bransjen og gleders oss over å hjelpe deg med valg av riktig produkt. Hos oss finner du et bredt utvalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær fra kjente merkevarer som DeWalt, Makita, Milwaukee, Basso, Hikoki og Paslode. Vi har holdt til i samme lokaler i mange år, men møter sommeren 2023 med nyoppussede lokaler med topp utvalg av varer. Velkommen til oss for en god handel!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i nyoppussede og svært kundevennlige lokaler på Industritoppen rett ved E18. Ta av ved avkjøring 42 for å komme til oss og følg profileringen Optimera Montasjeutstyr.  

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Arendal

Montasjeutstyr avd. Arendal er din lokale spesialist innen verktøy, festemidler og arbeidstøy. Vi har et bredt utvalg av kjente merkevarer innen verktøy som Dewalt, Makita, Milwaukee, Paslode, Basso og MFT. Vi fører dessuten automatiserte sagstativer og lasermålere fra Draken Tools, en ny og revolusjonerende sag-benk som vil effektivisere hverdagen din.
Vi tilbyr også logotykk på arbeidstøy fra anerkjente merker som Mascot og vårt eget merkevare Timbra. 

Spesialisten på løsninger

Våre spesialiserte selgere er ofte ute på hjul og kan treffe deg som kunde på byggeplass. Vi tilbyr byggeplasscontainer som din spesialistkontakt hos oss kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på dine prosjekter.

Ta kontakt med våre spesialister slik at du kan bruke din tid på det du er god på. Derfor sier vi «Du bygger, vi tar oss av resten»!

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Øystein Skjulestad
Daglig leder
Tlf: 991 69 744
Send e-post
 
Øystein Rastad
VFA-selger
Tlf: 901 86 522 
Send e-post
Espen Gundersen
Proff-selger
Tlf: 994 96 548
Send e-post
Ole Morten Hommefoss
Proff-selger
Tlf: 952 38 855
Send e-post
Preben Eriksen
Proff-selger
Tlf: 915 39 535
Send e-post

 

Arendal

Montasjeutstyr Arendal

Industritoppen 34

4848 Arendal

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt