Montasjeutstyr Ulven

Montasjeutstyr Optimera Ulven er din forhandler av verktøy, festemidler og arbeidsklær, sentralt i Oslo øst! Vi er 7 kunnskapsrike ansatte med mange års erfaring i bransjen. Hos oss finner du et bredt utvalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær fra kjente merkevarer som DeWalt, Bosch, Paslode, Makita og Milwaukee, så vel som et eget akklimatisert listverkrom og et utvalg av parkett. Vi ser frem til å møte deg, så ta turen innom for en hyggelig handel!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss kun 2 minutters kjøring fra avkjøringen ved Ulvensplitten på E6. Ankomst til butikken både fra Persveien og Ulvenveien.

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Ulven

Montasjeutstyr avd. Ulven ligger sentralt plassert på Ulven, med kort vei fra både E6 og Østre Aker vei. Med vårt brede utvalg av el-verktøy fra DeWalt, Bosch, Paslode og Makita kan du være sikker på at du finner godt verktøy av høy kvalitet når du handler hos oss. Vi har dessuten et bredt utvalg av skruer i løsvekt fra Arvid Nilsson og eget akklimatisert listverksrom med bredt utvalg lister og utforinger. Hos oss finner du også et godt parkettutvalg og øvrige byggevarer til proffen. 

Spesialisten på løsninger

Utover et bredt utvalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær, tilbyr vi også gode løsninger for deg - før, på, og utenfor byggeplassen. Hos oss kan du blant annet få logotykk på arbeidstøy fra anerkjente merker som Snickers Workwear, Mascot og vårt eget merkevare Timbra og vi tilbyr egne byggeplasscontainer som spesialistselgeren kan være behjelpelige med å fylle opp med det du har på behov for på byggeplassen.

Ta kontakt med våre spesialister slik at du kan bruke din tid på det du er god på. Derfor sier vi «Du bygger, vi tar oss av resten»!

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Angelique Vargmo
Daglig leder
Tlf: 916 79 788
Send e-post
Rikhard Grønborg
Butikkleder
Tlf: 951 30 430
Send e-post
Per Arne Haugen
Kundekonsulent innebutikk
Tlf: 909 67 456
Send e-post
Anders Benestad
Kundekonsulent innebutikk
Tlf: 907 86 144
Send e-post
Liridon Kosumi
Kundekonsulent utebutikk
Tlf: 913 94 027
Send e-post
 

 

Ulven

Optimera Proffsenter Ulven

Ulvenveien 92 C

0581 Oslo

Mandag-fredag: 06:30 - 17:00
Lørdag: Stengt