Montasjeutstyr Kristiansand

Montasjeutstyr Kristiansand er vår største Montasjeutstyrbutikk med over 1200 kvadratmeter fylt med verktøy, festemidler og arbeidstøy. Som en del av Optimera Proffsenter Kristiansand, har vi et stort utvalg av varer og et bredt spekter tjenester tilgjengelig for proffen. IHer kan du får utført service og reperasjoner på ditt verktøy, få arbeidsklærene trykket med din logo og kyndig hjelp til valg av riktige festemidler og maskiner samt mye mer. Kom innom for en proff handel!

Her finner du oss

Her finner du oss

Du finner oss i Vige Havnevei 84, sentralt på Vige og i umiddelbar nærhet til E18. Ta av ved avkjøring 93 mot Godshavn/Vige og følg videre på Vige Havnevei til du ser profileringen Optimera Montasjeutstyr.  

Klikk her for veibeskrivelse

Montasjeutstyr avd. Kristiansand

Montasjeutstyr Kristiansand er din lokale forhandler av festemateriell, verktøy og arbeidstøy. Velg blant kjente merkevarer som Dewalt, Makita, Hikoki, MFT, Bosch, Milwaukee, ITW og Fischer. I vår klesavdeling finner du dessuten et bredt utvalg arbeidsklær tilpasset en aktiv arbeidshverdag. Vi fører både Hultafors, Snickers og Timbra slik at du kan velge bekledning etter behov og preferanse. 

Som en del av Optimera Proffsenter Kristiansand, har vi i tillegg til det brede utvalget av verktøy og festemidler et stort utvalg byggevarer slik at du kan handle alt du trenger under samme tak. 

Spesialisten på løsninger

Som spesialisten på løsninger tilbyr vi blant annet service og reparasjoner av verktøy i vårt verksted, trykking av arbeidsklær i vår butikk, samt god hjelp og veiledning til valg av riktige festemidler og maskiner.

Våre selgere er spesialister innenfor verktøy, festemidler og arbeidsklær og er ofte ute på hjul og kan treffe deg på byggeplass for en hyggelig fagprat, samt demonstrasjon av verktøy. Vi tilbyr byggeplasscontainer som selgeren er behjelpelig med å fylle opp med det du har behov for på dine prosjekter.

 

Book et besøk av en spesialistselger

Skal du i gang med et større prosjekt og er klar for å ta i bruk våre løsninger? Kanskje ønsker du å vite hvilke løsninger vi gjennom vårt spesialistkonsept Montasjeutstyr kan bistå med? Da kan du booke et kundebesøk! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Book et besøk på byggeplass

Kontaktinfo butikk

Vegard Skogesal
Daglig leder
Tlf: 952 72 574
Send e-post
Thor Olaf Vatne
Butikkleder
Tlf: 905 01 576
Send e-post
Ole Kristiansand Evensen
Selger innebutikk
Tlf: 952 69 714
Send e-post
Monteder Ali Al-Zayadi
Selger innebutikk
Tlf: 912 46 150
Send e-post
Nancy Roland
Selger innebutikk
Tlf: 900 77 242
Bård Henrik Henriksen
Verkstedansvarlig
Tlf: 911 73 605
Send e-post

 

Kristiansand

Montasjeutstyr Kristiansand

Vige Havnevei 84

4633, Kristiansand

Mandag-fredag: 06:30 - 16:00
Lørdag: Stengt