Vi øker levetiden på verktøyet ditt

I Montasjeutstyr forstår vi viktigheten av å ha pålitelige verktøy. Derfor tilbyr vi deg profesjonelle reparasjonstjenester, hvor vi raskt kan gjøre service og reparasjoner. Slik kan du bruke tiden din på å bygge – og vi tar oss av resten.

Ivaretakelse av eksisterende verktøy og forlengelse av dets levetid er ikke bare rimeligere økonomisk, det er også en mer ansvarlig praksis for miljøet rundt oss.

Seks sertifiserte verksteder i våre største Montasjeutstyr-butikker

Du som kunde skal oppleve lokal tilstedeværelse og service. I Trondheim, Oslo, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Bergen finner du derfor et dedikert team av eksperter som er klare til å utføre vedlikehold og reparasjon. Uansett hvilket merke du har, kan du stole på at vi har kompetansen til å få det i topp stand igjen.

Trondheim: Montasjeutstyr Sandmoen

Oslo: Montasjeutstyr Hansen og Krogh

Larvik: Montasjeutstyr Larvik

Kristiansand: Montasjeutstyr Kristiansand

Stavanger: Montasjeutstyr Sandnes

Bergen: Montasjeutstyr Bergen Festemateriell

Vi reparerer alt av OPE-produkter (outdoor production equipment). Fra elektroverktøy til håndverktøy, og fra små reparasjoner til mer omfattende overhalinger.

Får det strøm eller bensin, og det kan bæres inn, vil vi reparere det for deg!

Vår ekspertise strekker seg over merkegrenser, og våre teknikere er opplært til å gi deg den beste servicen. Under finner du oversikt over alle merkene.

MU.png

Garantireparasjon

Montasjeutstyr utfører garantireperasjoner på mange merker som blant annet Makita, Paslode, Spit, MFT, Hikoki, Basso, Metabo, Haubold, Dewalt, Rupes og Max.

For nøyaktig informasjon om hvilke merker vi er garantiverksted for per verksted, kan du besøke verkstedene fra lenkene lenger opp på siden.

Bærekraft gjennom reparasjon

Valg av materialer og utførelse av byggeprosjekter er en sentral del av vår bærekraftige praksis. Likevel strekker vårt arbeid med bærekraft seg utover dette. En av de mest bærekraftige handlingene vi kan gjøre er å reparere, i stedet for å erstatte.

Derfor oppfordrer vi deg til å gjøre det samme. Du trenger bare å levere – og så jobber vi for å forlenge levetiden til ditt verktøy, og samtidig redusere avfall og skåne miljøet.

Alle våre byggevarehus tar imot verktøy

Prosessen med å få dine verktøy reparert skal være enkel. Du kan levere inn reparasjonene på ditt lokale byggevarehus, og vi tar oss av resten. Vårt effektive system sørger for at reparasjonen blir sendt til det nærmeste verkstedet for deg, slik at du kan få verktøyene levert tilbake raskt og uten bry.

Vi er her for å hjelpe, når enn du trenger!

Vi ønsker å være din partner for å holde verktøyene i toppform. Gjør det bærekraftige valget, velg mangfoldet, og stol på vår ekspertise.

Ta gjerne kontakt med oss.