Spikringsavtale fra Montasjeutstyr

Som kunde av Montasjeutstyr kan du tegne en spikringsavtale som sikrer deg spikringsverktøy til en sterkt redusert pris, så vel som forutsigbare leveranser av festemidler. Du velger selv om du ønsker at en av våre spesialister tilpasser og planlegger leveranser i henhold til fremdriften i prosjektet, eller om du ønsker å bestille festemidlene selv.

Vår spikringsavtale gir deg en rekke fordeler: 

  • 3-årsavtale på festemidler: Du får en langsiktig avtale over tre år, noe som gir stabilitet og forutsigbarhet når det gjelder forsyningsbehovet for festemidler.
  • Alle kjøp gjennom Optimera: I avtaleperioden skal alle kjøp av spiker gjøres gjennom Optimera. På den måten har du tilgang til Optimeras omfattende utvalg av byggematerialer og tjenester, så vel som all fakturainformasjon samlet på ett sted.
  • Sterkt redusert pris - inntil 70% rabatt: Du får tilgang til utstyr til sterkt reduserte priser, med muligheten for opptil 70% rabatt. Dette gir betydelige kostnadsbesparelser for prosjektene dine og sikrer deg lønnsomhet.
  • Forutsigbarhet og unngår nedetid: Avtalen gir deg forutsigbarhet når det gjelder tilgjengelighet av festemidler, noe som bidrar til å unngå nedetid på byggeplassen.
  • Gratis service i 3 år: Du får gratis service på utstyret i hele tre år. Dette reduserer vedlikeholdskostnadene og gir ekstra trygghet for at utstyret er i god stand.
  • Rammeavtale eller prosjektavtale: Du har muligheten til å velge mellom en rammeavtale eller prosjektavtale for festemidler, slik at avtalen kan tilpasses spesifikke behov og prosjektkrav.

Gjennom spikringsavtalen tilbys du ikke bare kostnadsbesparelser, men også en effektiv og pålitelig forsyningskjede, servicefordeler og tilgang til kvalitetsutstyr gjennom Montasjeutstyr og Optimera.

Våre verktøyspesialister har nøye plukket ut et tilpasset sortiment av spiker- og dykkertpistoler som du kan velge mellom. Dersom du er interessert i å vite med om spikringsavtalen, eller ønsker å vite mer om de øvrige byggeplassløsningene vi tilbyr, kan du kontakte din lokale spesialistselger.