Vi åpner nytt proffsenter på Helsfyr!

Mandag 23. januar åpnet vi nytt byggevarehus på Helsfyr. Vi ønsker alle kunder velkommen til 5000 kvadratmeter nytt proffsenter med Montasjeutstyr – vår spesialistbutikk for verktøy, festemidler og arbeidsklær.

Optimera har allerede fem byggevarehus i Stor-Oslo, i tillegg til et stort regionalt distribusjonslager i Østre Aker vei for utkjøring til kunder i Oslo, Akershus og Østfold. Det nye proffsenteret har sentral beliggenhet og enkel adkomst fra både E6 og Ring 3.

– Etableringen på Helsfyr blir et sterkt supplement til de allerede eksisterende betjeningspunktene vi har, sier Erlend Gjelsvik, Regiondirektør for Optimeras Region øst.

Spesialist under ett tak

I tillegg til et tradisjonelt sortiment med trelast, tyngre byggevarer og maling, har det nye proffsenteret temperert listverksrom så vel som egen spesialistbutikk for verktøy, festemidler og arbeidsklær.

Her finner du et bredt utvalg innen merkene Milwaukee, DeWalt, Makita, Paslode, Hikoki m.fl. Vi er spesialisten innen verktøy, festemidler og arbeidsklær og sikrer at du får alt du trenger når du handler hos oss.

Fellesnevneren for aktivitetene ved proffsenteret er at alt skjer under ett tak, med drive-through, opplastningssoner og parkering til butikk.

Satsning på kompetanse og rådgivning

Optimera har allerede en stor organisasjon som betjener hele det profesjonelle markedet i Oslo. Med åpningen av proffsenteret på Helsfyr utvides staben med 12 dyktige spesialistselgere som skal bistå kundene med rådgivning på løsninger og produktvalg.

– Selv om mange kunder gjerne velger tilkjøring til byggeplassen, ser vi at fysisk tilstedeværelse for tilgang på varer og rådgivning også er svært viktig, spesielt for små og mellomstore kunder. Enkel adkomst, gjerne ved trafikknutepunkter slik som Helsfyr, er da en kritisk suksessfaktor, sier Gjelsvik.

Vi gleder oss til å se deg hos oss!